usui

Reiki

Usui system of Natural Healing

   

Reiki är energimedicin och har sitt ursprung i Japan. Den är en djupt avslappnande metod för stressreducering och självkännedom. Här kan du genom beröring bli medveten om hur total avslappning känns och passivt få lösa upp spänningar i kroppen.

Allt du sett, hört eller varit med om sedan du var liten finns lagrat på olika ställen i kroppen. Genom att gå igenom kroppen enligt ett speciellt mönster får kroppsminnen och gamla undanträngda känslor en möjlighet att hanteras. Din kraft kan riktas dit den behövs och inte till att behålla spänningar.

Du får en påfyllning av energi och kan på så sätt stärka kroppens förmåga att läka sig själv.

Beröring frigör också vårt "må bra hormon" oxytocin som bl a höjer vår smärttröskel och ger en långvarig antistresseffekt.

Behandlingen sker liggande på en brits (påklädd) och nedbäddad med kudde och filt. Behandlaren håller händerna stilla på olika positioner på kroppen.

Både fram och baksida på kroppen behandlas. Reiki är en friskvårdsmetod vilket innebär att du kan få Reiki genom din arbetsgivare. Reiki används bla på sjukhus i Norge, England och USA.

Jag har arbetat med Reiki sedan 1999 och är reikimaster sedan 2001. Du är varmt välkommen att boka en behandling

på distans eller på plats

Här kommer jag att  berätta  om förenade Reikiförbundets arbete med att få Reiki etablerat i den traditionella vården. Vi har redan fått Reiki godkänt som en friskvårds metod genom skattemyndigheterna.

Jag är medlem i Förenade reikiförbundet.