Våra ursäkter för det sent märker, som vi fungerar på Maya tid, fullständigt gåva med fläderarna (farfadern Cirilo, Elizabeth och Rufino) som de flödar med energierna av dagen. Informationen som framlades till dig här, slutfördes precis nu.

Den Mayan fläderen avfyrar ceremoni för de ska avsiktkristallerna är söndagmorgonen på den 6:00 FÖRMIDDAGEN i antiguaen, Guatemala (centralnormaltid), November 29 (Ik') 4 nära farfarCirilos hem. Behaga sammanfogar oss runt om världen, när som helst du kan, med ditt eget avfyrar ceremoni som tänder ett stearinljus, eller sammanträde i meditation med ditt inre flammar. Behaga den djupa medvetenheten för hållen av den delade avsikten som erbjuds nedanfört och kunskapen, som du delar i hjärta, och vara besvärad med tusentals runt om världen dessa kraftiga avsikter.

Denna dag 4 Ik´, bär energierna av anden av lufta. Farfadern Cirilo, farmodern Elizabeth och Rufino valde denna dag, därför att kristallerna för quart z kan rymma allt, även kosmoset, i deras strukturerar. Vi ska bemyndigar dessa kristaller med förälskelse och enhet, och meddelandet av mayaen, som ska, delas i förskjutningen av åldrarna filmar. Energin av ska 4 bär detta meddelande, till och med anden av lufta, till de fyra riktningarna. Driva och klarheten av vår kollektiva avsikt, med det av kristallerna, ska utvidgar i alla riktningar. Vi hedrar anden av lufta, som vi hedrar förfäderna, våra fläderar och allt de som har offrat, så att vi kan vara här nu som ambassadörer av forntida vishet.

Behaga sammanfogar oss, wherever du är, i, allt vad känselförnimmelser anslår långt till dig.

Denna familj av 300 kvartkristaller ska postas till planetariska och galaktisktt ambassadörer för medborgare, runt om världen i månaden av December. När detta göras, ska vi börjar omgående att komma med tillsammans den nästa familjen (understödja rundan) av avsiktkristaller från runt om världen för det nästa globalt avfyrar ceremoni. Wh en tiden är höger, avfyrar alla ska ceremoniavsiktkristaller återförenas av Ambassadör som kommer med dem till förskjutningen av åldrarna som trimmar och, filmar frigörarhändelser och visningar.