Reiki är en gammal japansk touch healing som använder Universal (Rei) Life Force Energy (Ki) för att läka och främja balans på alla nivåer: fysiska, andliga, mentala och känslomässiga. När kroppens naturliga läkningsförmåga utsätts för denna energi de är bättre. På ett enklare sätt, ta emot eller ge Reiki känns grymt och kan göra underverk i ditt liv!

Reikiutövare, efter att ha samklang med Reiki, kanal en högre frekvens energi till andra är att hjälpa dem i helande själva. Som en bonus är Reiki practitoner energi aldrig utarmat som de får livet kraft energi samtidigt kanalisera det till mottagaren.Reiki flödar in i personens fysiska och energi organ bidra till att klara och reparera eventuella områden där det kan finnas skador eller blockeringar. Detta hjälper personen att läka.

Som en intelligent energi går Reiki där det behövs och kan göra någon skada alls. Bortsett från dess läkande egenskaper har Reiki också ett positivt inflytande på andlig tillväxt, att hjälpa dig längs din väg. Friska människor kan också dra nytta av Reiki eftersom det ger dem extra energi och fungerar som en förebyggande av sjukdom. Djur älskar också Reiki (min hund Chakra kan intyga att detta)!

Eftersom Reiki inte associeras med någon religion eller trosuppfattning, kan vem som helst tro ge eller ta emot den. Denna energi terapi kompletterar alla och alla traditionella och alternativa medicinska behandlingar.