Det du ger ut är det du får igen…, så heter det ju som bekant . De som har begått oförrätter mot oss, baktalat oss, huggit oss i ryggen, anklagat oss för saker vi aldrig har gjort, osv, kommer ju förr eller senare att möta sin karma. Men ibland tar ju detta så oändligt lång tid. Nog är det så att vi skulle vilja vara som en liten fluga på väggen då de möter sitt eget karmaöde, även om det inte är politiskt korrekt att erkänna. 

Vi gör alla fel gentemot våra medmänniskor, men det som skiljer medvetna människor från okunniga är att de medvetna har hittat det lilla ordet ”förlåt” och kan säga det utifrån djupet av deras hjärtan, medan de okunniga direkt kommer att peka finger och istället säga att det är du som fått dem att…

Det spelar ingen roll hur många ord vi lägger ner på dessa okunniga och många gånger rädda människor. De kommer ändå inte att kunna förstå vad de gjort eller kanske våga se vad de gjort. Till dem kommer karmat. 

Så luta dig tillbaka och var förvissad om att du inte är den enda personen som dessa människor betett sig klandervärt mot. Karma kommer att rycka ut, när de minst anar det och på det sätt som får dem att vakna som mest. Nu är det bara ditt tålamod du behöver arbeta på. =))