I en intervju nyligen, en kvinna med tillgång till Akashi Records förklarade det blir några stora förestående förändringar på vår planet, bland annat en förändring i makt och en ny valuta i en nära framtid.

När en person dör, de har ett liv översyn som de ser och upplever deras inverkan på andra, som hjälper deras ande uppnå mästerskap, sade hon. Enligt den information hon fått från "källa" (dvs. Akasha poster), Jorden var ursprungligen ett paradis planet, men upplevde en nedgång och flyttade in i tätare och tätare vibrationer. Många av de tidiga andliga varelser kom hit ett uppdrag att få planet tillbaka på rätt spår, och en hel del av dem är reinkarne nu i detta liv, rapporterade hon. Vår gamla världen håller på att dö som en ny energi är i färd med att manifestera på jorden, men vi måste gå igenom en slags förlossningskanalen att komma dit, vilket orsakar en hel del olösta frågor till ytan, påpekade hon.

I den här intervjun, aingeal Rose O'Grady, diskuterar sin enastående förmåga att få tillgång till dessa uppgifter som rapporteras innehålla all kunskap om människans erfarenhet och historia kosmos.

"Jag tycker det är intressant att det är denna intelligens som gör spela varje minut, varje liten detalj av liv", sa hon.

Vidare har varje person sin egen "bok från biblioteket," som det kallas, liksom en databas ", som är rekordet av alla livstid en person har lett och deras meritlista för framgångar och misslyckanden under dem, förklarade hon. Hon ser posterna som andlig karaktär, även om vissa har sagt det finns "holografiska kristallskivor" som håller denna information.

Så vad gör O'Grady Foresee?

New Earth Energies

O'Grady förklarade att vi anpassar sig till nya jordenergier och det kommer attmanifestera men det kommer att ta mellan 10-15 år.

Tänk på att Pluto är i Stenbocken fram 2023, så det skulle mindre än 10 år från och med nu.

I korthet, sista gången Pluto var i Stenbocken var 1776 under den amerikanska revolutionen. Det är ingen tillfällighet att revolutioner händer runt om i världen just nu.Pluto är känd som "Destroyer" och vanligtvis bryter ner det som är korrupt och gör det som är i mänsklighetens intresse att ersätta de kontrollobjekt som har hållit oss ekonomiska slavar i hundratals år.

Enligt O'Grady, får hon sitt material direkt från "Source".

Källa sa O'Grady: "Det är som om vi är på väg in i denna förlossningskanalen. Detta ljus kommer in och det är stimulerande mycket oläkta saker hos människor ", och tillade att"Den gamla världen dieing. Det är bara inte kommer att vara densamma. I denna process, kommer du att ha människor lämnar. De kommer inte att kunna hantera trycket från det. "

Medvetandeskifte

"Övergången sker på så många nivåer. Det händer med vår biologi är vår djur vår växtliv.Det har sett under haven. Det finns en enorm rensning pågår och alla känner det. "

O'Grady tillade att hon fortsätter att se välsignelse gå hela den här planeten från externa källor. "På grund av dessa välsignelser, vi stöds i manifesterar på ett sätt som vi aldrig har varit förut."

I denna författare anser låter det som om vår planet håller på att bevakas och skyddas av våra galaktiska grannar.

Prepping

O'Grady anser att människor bör förbereda sig för någon form av förändringar jord genom att ha ordentlig vatten, medicinska förnödenheter och lagringsbar mat men tillade att vi är på väg mot något som är "verkligen, verkligen underbart". Mer omPrepping visa link  https://www.pinterest.com/venusperez2012/preppershftrvcamping-tips/

Ondskan är på väg ut

"Source har berättat för oss att" onda "är på väg ut. Det är en process. Det är orealistiskt att tro att det kommer att ske över en natt, inte med alla de saker som behöver förändras. Det finns så mycket mirakulös grejer på gång ... människor (är) att vakna upp (och) skapar nya paradigm som jag tror att vi kommer att lyckas. "

"Vi har fram till 2017 för allt detta reningsprocess och allt detta onda vara över med.Mycket av detta är medvetandet beroende. Tankar förverkligas mycket snabbare nu. "

Regeringen kommer inte att ge upp lätt

"Jag tror att vi fortfarande har en regering kamp på våra händer. De kommer inte att ge upp så lätt när det gäller deras agendor att fortsätta att ta bort mer av våra rättigheter och våra friheter, men vi är de som verkligen måste ta tag i oss själva och sluta vår codependency på alla dessa system. "

En nytt sätt att leva -New Valuta

O'Grady menar att vi måste börja växa mer av vår egen mat och komma med ett nytt penningsystemet som ersätter den nuvarande fiat valuta. "Jag vet inte riktigt se slutet av pengar, men jag ser en förändring i som kontrollerar det och vad vi gör med det."

Många investerare och företag insiders dumpar sina lager i sina egna företag i masstillverkning. Det har blivit uppenbart att det nuvarande ohållbara systemet med fiat valuta är på väg att uppfylla sitt oundvikliga öde.

O'Grady sade: "Våra tankar manifesterar i snabb takt just nu och vi verkligen måste välja den högsta (bra) i alla situationer."

Du kanske vill införliva överflöd och välstånd för alla i dina tankar och meditationer.

Till exempel, när jag rensar mig och min omgivning innan jag mediterar, jag sedan be mina andliga guider och skyddsänglar för vägledning och skydd. Dessutom vill jag tacka mina vänner och familj på båda sidor om slöjan, liksom våra galaktiska grannar och vänner för att hjälpa till att skydda oss och be om deras vägledning samt. Jag tackar besökarna att in5d för att vara en stor del av denna fantastiska uppvaknande process och slutligen, jag tackar Moder Jord för att vara en sådan nådig värd för oss.

Om våra tankar är manifesterar snabbare än någonsin, vänligen hjälpa till att föreställa denna nya värld av överflöd för alla!

Namaste.

källa:

Venus Perez av Utopia Pioneers Blogg